Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 13 December 2018

2018.12.13 - Nyhetsbrev

Ny stabil versjon av Chrome nettleser. Skip er ofte infisert og nye rettningsliner for sikkerhet har blitt lansert. McAfee om "Operation Sharpshooter".

McAfee om "Operation Sharpshooter", angrep på atom-, forsvar, energi og finansselskaper.

McAfee Advanced Threath Research Team og McAfee Labs Malware Operations Group har oppdaget en ny kampanje som rammer selskaper som jobber innen atomkraft, finans, forsvar og energi. Operasjonen har fått navnet "Operation Sharpshooter" og deler av koden som blir brukt har tidligere blitt brukt av Trojan Duuzer. Det er imidlertid for tidlig å konkludere med at det er samme gruppering som står bak.
Referanser
https://securingtomorrow.mcafee.com/other-blo[...]

Chrome oppdateres til ny stabil versjon

Google varsler ny stabil versjon av Chrome. Versjon 71 rulles ut i løpet av de nærmeste dagene og ukene. Oppdateringen inneholder én sikkerhetspatch som har fått vurderingen "high".
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2018/12[...]

Skip er ofte infisert og nye rettningsliner for sikkerhet har blitt lansert

ZDNet med interessant artikkel om at skip ofte er infisert med "ransomware", USB-skadevare og ormer. En industrigruppe har nå publisert nden tredje utgaven av rettningslinjer for cybersikkerhet ombord på skip.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/ships-infected-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>