Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 2 February 2021

2021.02.02 - Nyhetsbrev

Zeroday i SonicWall SMA 100 er bekreftet. ESET melder om målrettet forsyningskjede-angrep.

Zeroday i SonicWall SMA 100 er bekreftet

Sårbarheten i SonicWall som vi først rapporterte om 25. januar har nå blitt bekreftet. Den finnes i Secure Mobile Access 100 produkter i serien 10.x. Produkter før 10.x er upåvirket av sårbarheten. En sikkerhetsoppdatering er ventet å komme i løpet av 2. februar, og frem til det holdes detaljene rundt sårbarheten hemmelig. SonicWall publisert en liste med workarounds som kan brukes til før patchen kommer.
Referanser
https://arstechnica.com/information-technolog[...]
https://psirt.global.sonicwall.com/vuln-detai[...]
https://www.sonicwall.com/support/product-not[...]

ESET melder om målrettet forsyningskjede-angrep

ESET melder om et nytt forsyningskjede-angrep i Asia. Det er Android-emulatoren NoxPlayer for Mac og Windows som er rammet. Tre forskjellige typer malware har blitt spredd gjennom bakdøren, som har blitt brukt til overvåking. Kun fem brukere skal ha blitt utsatt for bakdøren.
Referanser
https://www.welivesecurity.com/2021/02/01/ope[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>