Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 21 January 2022

2022.01.21 - Nyhetsbrev

Google har gitt ut har utgitt ny stabil versjon av Chrome for desktop. Aktører prøver å få tilgang til brukerkontoer hos industribedrifter. Cisco har sluppet sikkerhets oppdateringer for flere produkter.

Google har gitt ut har utgitt ny stabil versjon av Chrome for desktop

Den nyeste versjonen er 97.0.4692.99 for Windows, Mac og Linux og kommer med oppdateringer som fikser 26 sikkerhetshull. Blant det 26 sårbarhetene var det én kritisk, 16 high og fem sårbarheter hadde medium viktighet.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2022/01[...]

Aktører prøver å få tilgang til brukerkontoer hos industribedrifter

Kaspersky Industrial CyberSecurity (ICS) CERT har oppdaget flere spionvare-kampanjer som forsøker å finne brukerlegitimasjon som de kan selge videre til andre aktører eller benytte til svindel. Det er i hovedsak snakk om målrettede phishing-angrep hvor de benytter seg av kompromitterte epost-kontoer hos én bedrift til å bryte seg inn hos neste. Securelist har gjort en grundig gjennomgang av teknikkene som har blitt observert i angrepene.
Referanser
https://securelist.com/hunt-for-corporate-cre[...]

Cisco har sluppet sikkerhets oppdateringer for flere produkter

Cisco har sluppet oppdateringer som fikser sårbarheter i flere forskjellige produkter. De mest kritiske sårbarhetene gjelder Cisco Redundancy Configuration Manager for Cisco Star OS, CLI Command injection sårbarheter og Snort Modbus DoS sårbarheter.
Anbefaling
CISA anbefaler brukere og administratorer å lese Cisco sin rådgivende artikkel og gjennomføre nødvendige oppdateringer.
Referanser
https://www.cisa.gov/uscert/ncas/current-acti[...]
https://tools.cisco.com/security/center/publi[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>