Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 4 July 2022

2022.07.04 - Nyhetsbrev

18 nulldagssårbarheter funnet og utnyttet hittil i år. GitLab gir ut kritiske sikkerhetsoppdateringer.

18 nulldagssårbarheter funnet og utnyttet hittil i år

Project Zero, et team av sikkerhetsanalytikere ansatt hos Google, rapporterer at 18 nulldagssårbarheter har blitt oppdaget og utnyttet per juni 2022. Minst ni av dem er varianter av tidligere sårbarheter fra 2021, der flere lett kunne blitt unngått med grundigere analyse og patching av sårbarheten. Nulldagssårbarhetene påvirker produkter som Windows, iOS og Chromium.
Referanser
https://googleprojectzero.blogspot.com/2022/0[...]

GitLab gir ut kritiske sikkerhetsoppdateringer

GitLab gir ut sikkerhetsoppdateringer for GitLab Community Edition (CE) og Enterprise Edition (EE) med tilhørende versjonsnumre (15.1.1, 15.0.4 og 14.10.5). Oppdateringene fikser kritiske sårbarheter som CVE-2022-2185, der en autorisert bruker kan oppnå ekstern kode-eksekvering ved å importere et ondsinnet prosjekt inn i GitLab. For mer informasjon om alle sårbarhetene se vedlagt lenke.
Referanser
https://about.gitlab.com/releases/2022/06/30/[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>