Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 8 June 2023

2023.06.08 - Nyhetsbrev

Cisco fikser svakhet i Cisco Secure Client/AnyConnect. VMWare fikser kritiske svakheter i VMware Aria Operations for Networks. Mozilla oppdaterer Firefox og Firefox ESR.

Cisco fikser svakhet i Cisco Secure Client/AnyConnect

Cisco har fikset en svakhet i Cisco Secure Client, tidligere kalt AnyConnect. Svakheten lar en vanlig bruker få System-tilgang til operativsystemet på grunn av feil i tilgangskontroll til kataloger under oppgradering av programvaren.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]

VMWare fikser kritiske svakheter i VMware Aria Operations for Networks

VMware har sluppet en ny versjon av VMware Aria Operations for Networks som utbedrer tre svakheter med CVSS-score fra 8.8 til 9.8. Vi anbefaler å oppgradere.
Referanser
https://www.vmware.com/security/advisories/VM[...]

Mozilla oppdaterer Firefox og Firefox ESR

Mozilla har sluppet versjon 114 av Firefox og versjon 102.12 av Firefox ESR. Blant annet blir det fikset flere svakheter som kan korrumpere minnet og ha potensiale til å få kjørt vilkårlig kode på systemet med samme rettigheter som nettleseren.
Referanser
https://www.cisa.gov/news-events/alerts/2023/[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>