Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 11 July 2023

2023.07.11 - Nyhetsbrev

RomCom RAT sikter seg mot NATO og Ukrainske støttegrupper. HPE Aruba Advarer om Alvorlige Sårbarheter i Nettverksprodukter.

HPE Aruba advarer om alvorlige sårbarheter i nettverksprodukter

HPE Aruba har utstedt en advarsel om flere sårbarheter i deres nettverksprodukter, som potensielt kan gi uautoriserte angripere muligheten til å kjøre vilkårlig kode, få tilgang til sensitiv data, eller forårsake tjenestenekt. Berørte produkter inkluderer Mobility Conductor, Mobility Controllers, samt WLAN og SD-WAN Gateways styrt av Aruba Central. En rekke versjoner av ArubaOS og SD-WAN-programvare er påvirket. Selv om det ikke foreligger tegn på aktiv utnyttelse, anbefaler HPE Aruba brukere å oppdatere sine systemer.
Referanser
https://www.arubanetworks.com/assets/alert/AR[...]
https://www.arubanetworks.com/support-service[...]

RomCom RAT sikter seg mot NATO og Ukrainske støttegrupper

Aktørene bak RomCom RAT har blitt mistenkt for phising-angrep rettet mot det kommende NATO møte i Vilnius, og en organisasjon som støtter Ukraina. Dette ble avdekket av BlackBerry Threat Research and Intelligence team som fant to ondsinnede dokumenter sendt fra Ungarn 4.juli.
Referanser
https://thehackernews.com/2023/07/romcom-rat-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>