Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 20 July 2023

2023.07.20 - Nyhetsbrev

Adobe har lansert en "kriseløsning" for å håndtere svakheter i ColdFusion

Microsoft øker loggdata i sky etter hack av Microsoft Exchange.

Adobe slapp ut en oppdatering for kritiske svakheter i ColdFusion

Adobe har lansert en "kriseløsning" for å håndtere kritiske svakheter i ColdFusion. Svakhetene kan lede til kodeeksekvering og omgåelse av sikkerhetsvern og oppsett.
De berørte ColdFusion versjoner er 2023, 2021, 2018.
Referanser
https://securityaffairs.com/148625/hacking/co[...]

Microsoft øker logg data i sky etter Microsoft Exchange hack

Microsoft gir ut mer logg data til kunder over hele verden etter at kinesiske hackere klarte å stjele e-poster som tilhørte bedrifter og myndigheter. Amerikanske myndigheter var de første til å oppdage disse angrepene og brukte Microsofts avanserte loggdata til å oppdage dette. Tidligere har disse loggdataene kun vært tilgjengelig for de som har betalt for Microsofts "Purview Audit (Premium)" logg funksjon.
CISA annonserte den 19. Juli at de har jobbet med Microsoft for å identifisere kritiske loggdata som skal være inkludert gratis for alle Microsoft kunder.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/microso[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>