Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 20 November 2018

2018.11.20 - Nyhetsbrev

Google oppdaterer Chrome for Linux, Windows og Mac. Forskere omgår fingeravtrykkautentisering ved hjelp av nevrale nettverk. Kaspersky Lab spår allerede om 2019.

Google oppdaterer Chrome for Linux, Windows og Mac

Google er ute med oppdatering til Chrome som fikser én svakhet som kunne la angripere ta kontroll over et sårbart system.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/search/[...]

Forskere omgår fingeravtrykkautentisering ved hjelp av nevrale nettverk

Forskere har klart å lage syntetiske fingeravtrykk ved hjelp av maskinlæring som i mange tilfeller kan lure innloggingssystemer. Systemer som normalt hadde en feilrate på 0.1% ble lurt av de falske avtrykkene i 22% av tilfellene.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/forskere-brukte-[...]

Kaspersky Lab spår allerede om 2019

Kaspersky Lab har gitt ut sine spådommer for 2019. De mener at tiden der en relativt enkelt kan følge større APT-grupper kan være over. De mener at angriperne kan endre metodikk oftere, gjøre angrepsverktøyene enklere og benytter seg mer av outsourcing.

De mener også at phishing-angrep vil bli enda mer vellykkede ved hjelp av mer personlige angrep som bruker lekkede persondata.
Referanser
https://securelist.com/kaspersky-security-bul[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>