Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 30 November 2018

2018.11.30 - Nyhetsbrev

Kritisk svakhet i konferanseapplikasjonen Zoom. India arresterer personer bak Microsoft-svindel.

Kritisk svakhet i konferanseapplikasjonen Zoom

Sikkerhetsforskere hos Tenable har gitt ut en Proof-of-Concept for utnyttelse av en svakhet i Zoom, en konferanseapplikasjon brukt av 750 000 selskaper. Denne svakheten gjør det mulig for en angriper å ta over et pågående Zoom møte. Dette gjelder versjon 4.1.33259.095 på Windows og macOS, samt 2.4.129780.0915 på Ubuntu.

Zoom har oppdatert serverene sine for å blokkere noe av angrepsvektoren. De har også gitt ut en oppdatering for å fikse svakheten for Windows og macOS. Oppdateringen fikset ikke svakheten for Linux og Zoom forsetter å arbeide for å fikse dette.
Referanser
https://threatpost.com/critical-zoom-flaw-let[...]

India arresterer personer bak Microsoft-svindel

Etter at Microsoft har klaget til myndighetene i India, har politiet arrestert 63 personer som jobber i 26 forskjellige call centers. Dette har skjedd i løpet av de siste to månedene.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/after-microsoft[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>