Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 21 November 2018

2018.11.21 - Nyhetsbrev

Adobe og VMware gir ut sikkerhetsoppdateringer for Flash Player og vSphere Data protection. Skadelige Apper på Google Play med 560.000 nedlastinger.

Adobe gir ut sikkerhetsoppdateringer for Flash Player

Adobe har gitt ut sikkerhetsoppdateringer for Adobe Flash Player for Windows, macOS, Linux og Chrome OS. Sikkerhetsoppdateringene retter opp i en kritisk feil i versjon 31.0.0.148, samt tidligere versjoner. Det er ikke meldt at svakheten så meldt er brukt i reelle angrep.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/fla[...]

Skadelige Apper på Google Play med 560.000 nedlastinger

Det har blitt oppdaget 13 skadelige apper på Google Play. Alle gir seg ut for å være bil-spill. Selv om ingen av dem fungerer, så har likevel spillene klart å lure seg til 560.000 nedlastinger. Appene skjulte sitt eget ikon etter nedlasting og lastet deretter ned ukjente apper som de prøve å lure brukerne til å installere.
Referanser
https://www.forbes.com/sites/thomasbrewster/2[...]

VMware gir ut sikkerhetsoppdateringer

VMware har gitt ut sikkerhetsoppdateringer som retter opp i sårbarheter i vSphere Data Protection. Sårbarheten er kategorisert som kritisk.
Referanser
https://www.vmware.com/security/advisories/VM[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>