Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 19 June 2019

2019.06.19 - Nyhetsbrev

Mozialla har sluppet patch for svakhet i Firefox og Firefox ESR som utnyttes for å stjele kryptovaluta. Facebook har lansert en egen kryptovaluta kalt Libra.

Svakhet i Firefox og Firefox ESR utnyttes for å stjele kryptovaluta

Mozilla har gitt ut sikkerhetsoppdateringer for å løse et sikkerhetsproblem i Firefox og Firefox ESR. En angriper kan utnytte dette sikkerhetsproblemet for å ta kontroll over et berørt system. Brukere og administratorer oppfordres til å oppdatere til Firefox 67.0.3 og Firefox ESR 60.7.1. Svakheten er allerede under aktiv utnyttelse og brukes for å stjele kryptovaluta!
Referanser
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

Facebook har lansert en egen kryptovaluta

Facebook har gitt ut en prototyp av sin egen kryptovaluta kalt Libra, som planlegges lansert neste år. En testutgave er allerede operativ. Facebook ønsker å gjøre det enkelt å bruke kryptovaluta i det daglige, samt å få en valuta som er mer stabil for store kurssvingninger enn andre kryptovalutaer. De ser også for seg at den kan brukes i land der få har tilgang til banktjenester. Verdien av valutaen skal være på rundt 1 USD per enhet og kobles mot flere store valutaer.
Referanser
https://www.nrk.no/urix/facebook-lanserer-ege[...]
https://www.wired.com/story/ambitious-plan-be[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>