Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 19 November 2019

2019.11.19 - Nyhetsbrev

Safari, Chrome, D-Link og Office 365 ga tapt i hacker-konkurranse. Bitdefender: Ransomware øker mest.

Safari, Chrome, D-Link og Office 365 ga tapt i hacker-konkurranse

16. og 17. november ble det gjennomført en hacker-konkurranse kalt Tanfu Cup i Chengdu, Kina. Konferansen er kun for kinesere, etter at landets borgere fikk forbud mot å delta i internasjonale hacker-konkurranser i 2018.

I konkurransen lyktes det deltagerne å hacke blant annet Edge, Chrome, Safari, D-Link routere, Office 365 og Adobe Reader.
Referanser
https://threatpost.com/tianfu-cup-round-up-sa[...]

Bitdefender: Ransomware øker mest

Sikkerhetsfirmaet Bitdefender har sett på forskjellige typer cyberangrep. De har kommet fram til at Ransomware-angrep er den typen som øker mest med en økning på 74% i forhold til ett år siden. Det blir også stadig flere varianter av programvare og tjenester som angriperne kan benytte seg av.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/windows-securit[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>