Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 16 April 2020

2020.04.16 - Nyhetsbrev

Oracle slipper 397 sikkerhetsoppdateringer. Cisco fikser flere alvorlige svakheter i UCS Director og UCS Director Express. Angrepskode for zero-day svakhet i Zoom tilbys for 500000 dollar.

Oracle slipper 397 sikkerhetsoppdateringer

Oracle slipper 397 sikkerhetsoppdateringer denne måneden for flere produkter, blant annet MySQL, GraalVM, Java og Oracle Database Server.
Referanser
https://www.oracle.com/security-alerts/cpuapr[...]

Cisco tetter alvorlige svakheter i UCS Director og UCS Director Express

Cisco fikser 17 alvorlige svakheter i Unified Computing System, nærmere bestemt svakheter i UCS Director og UCS Director Express, som skal kunne utnyttes til å bl.a. bryte seg inn i sårbare systemer ved å omgå autentisering.
Referanser
https://www.networkworld.com/article/3537992/[...]
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]

Angrepskode for zero-day svakhet i Zoom tilbys for 500000 dollar.

Sikkerheten i video-kommunikasjonsløsningen Zoom har vært omdiskutert den siste tiden, og nå meldes det at det angivelig skal være mulig å få kjøpt en zero-day svakhet som gjør det mulig å kjøre vilkårlig kode på en Microsoft klient for 500000 dollar. Det skal også eksistere en zero-day svakhet i MacOS klienten, men denne skal ikke være like lett å utnytte.
Referanser
https://www.vice.com/en_us/article/qjdqgv/hac[...]
https://www.digi.no/artikler/hevder-angrepsko[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>