Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 20 July 2021

2021.07.20 - Nyhetsbrev

NSA, CISA og FBI har utgitt detaljer om angrepsmetoder brukt av trusselaktører som ble støttet av Kina. Saudi Aramco har blitt utsatt for et datainnbrudd hvor 1 TB data ligger ute for salg.

NSA, CISA og FBI har utgitt detaljer om angrepsmetoder brukt av trusselaktører som ble støttet av Kina.

NSA, CISA og FBI har sluppet en rapport der de beskriver mer enn 50 forskjellige angrepsmetoder som trusselaktører har benyttet seg av. Det har blitt avdekket at kun dager etter store sårbarheter ble avslørt ble de benyttet av aktører som fikk støtte fra Kina. Det er også utgitt tips for hva man kan gjøre for å mitigere trusslene.
Referanser
https://www.nsa.gov/news-features/press-room/[...]

Saudi Aramco har blitt utsatt for et datainnbrudd hvor 1 TB data ligger ute for salg

Angriperne har stjelt 1 TB data som tilhører Saudi Aramco og har lagt dette ut for salg på darknet. Selskapet er et av de største offentlige petrolium og naturgass selskap i verden. Aktøren "ZeroX" har påstått at de fikk hacker Aramco sitt nettverk og servere i 2020. Dataene de skal besitte stammer også tilbake til 1993.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>