Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 11 August 2021

2021.08.11 - Nyhetsbrev

Over 600 millioner USD i kryptovaluta stjålet. Microsoft ute med oppdateringer for august. Sikkerhetssårbarheter fikset i Firefox ESR 78.13 og Firefox 91.

Over 600 millioner USD i kryptovaluta stjålet

Poly Network annonserte i går at de hadde blitt angrepet og at angriperene hadde greid å fått overført forskjellige typer kryptovaluta over i deres egen lommebok. Det er estimert at kryptovalutaen hadde en verdi på rundt 611 millioner USD. Angriperen kommuniserer nå offentlig via meldinger lagt inn i transaksjoner sendt fra sin egen adresse og har nå begynt å betale tilbake igjen deler av det stjålne beløpet.
Referanser
https://www.coindesk.com/cross-chain-defi-sit[...]
https://www.coindesk.com/poly-network-hacker-[...]

Microsoft ute med oppdateringer for august

Microsoft ga igår ut oppdateringer til flere av sine produkter som fikser flere svakheter, blant annet 44 svakheter i Windows. En av svakhetene gjelder en svakhet i Windows Update Medic som hjelper brukere å reparere Windows Update komponenter som har blitt skadet. Denne svakheten er under aktiv utnyttelse. Oppdateringen fikser også enda en svakhet i Print Spooler, samt en kritisk svakhet i TCP/IP-stacken til Windows.
Referanser
https://krebsonsecurity.com/2021/08/microsoft[...]
https://msrc.microsoft.com/update-guide/

Sikkerhetssårbarheter fikset i Firefox ESR 78.13 og Firefox 91

Mozilla har sluppet oppdateringer til Firefox og Firefox ESR (Extended Support Release). Flere av svakhetene har fått rangering "high" og kan potensielt sett brukes til å kjøre vilkårlig kode på et sårbart system.
Anbefaling
Installer siste versjon.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>