Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 12 August 2021

2021.08.12 - Nyhetsbrev

Adobe slipper oppdateringer til Magento Commerce og Magento Open Source editions. Accenture sier at Lockbit-angrepet ikke har hatt noe påvirkning på hverken kunder eller driften.

Adobe slipper oppdateringer til Magento Commerce og Magento Open Source editions

Adobe med oppdateringer til Magento Commerce og Magento Open Source editions. Svakhetene er kategorisert som kritisk og viktig. Missbruk kan medføre at man får kjørt fiendtlig kode.
Referanser
https://helpx.adobe.com/security/products/mag[...]

Accenture med info om Lockbit ransomeware angrepet.

Accenture dukket i går opp på listen over bedrifter som hadde blitt angrepet av ransomware-gjengen Lockbit. Accenture melder at angrepet ikke har hatt noen operasjonell påvirkning og at ingen kunder har blitt skadelidende. Bedriften opplyser at de tidlig oppdaget unormal aktivtet, men at dette skjedde i et isolert miljø og raskt ble stoppet.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/accenture-says-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>