Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 3 February 2022

2022.02.03 - Nyhetsbrev

Svakhet i krypto-plattformen Wormhole brukt til å stjele 326 millioner USD. Cisco fikser 15 svakheter i flere SMB RV-rutere. Ny utgave av Google Chrome i stabil-kanalen.

Svakhet i krypto-plattformen Wormhole brukt til å stjele 326 millioner USD

I går kveld benyttet angripere seg av en svakhet i krypto-plattformen Wormhole, som er en krypto-bro for å overføre krypto-valuta mellom forskjellige blokkjeder. En svakhet gjorde at verdier som egentlig skulle være låst i broen, kunne hentes ut. Det var broen mellom blokkjedene Ethereum og Solana som ble utnyttet. Eierne av Wormhole og Solana har lovet at ingen vanlige brukere skal bli skadelidende av tyveriet.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/cryptoc[...]
https://www.coindesk.com/tech/2022/02/02/bloc[...]

Cisco fikser 15 svakheter i flere SMB RV-rutere

Cisco har fikset en rekke kritiske CVEer i Small Business RV-ruterne. Bekreftede serier med svakheter er RV160, RV260, RV340 og RV345. Svakhetene kan brukes til å få fjerntilgang til systemene, oppnå utvidede rettigheter, kjøre tilfeldig kode osv.
Referanser
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]

Ny utgave av Google Chrome i stabil-kanalen

Google chrome har kommet ut med Chrome 98 til stabil-kanaler for Windows, Mac og Linux. Den nye versjonen utbedrer blant annet 27 sikkerhetssvakheter.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2022/02[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>