Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 25 February 2022

2022.02.25 - Nyhetsbrev

NSM/NCSC vurderer risikonivået for norske virksomheter som forhøyet. CISA med flere går ut med informasjon om spionasje fra iranske MuddyWater. Cisco ute med oppdatering til flere av sine produkter.

Cisco ute med oppdatering til flere av sine produkter

Cisco har nå gitt ut oppdatering til flere av sine produkter, blant annet Cisco Nexus 900, med flere. Noen av svakhetene som disse oppdateringene fikser kan gi angriper kontroll over sårbare systemet.
Referanser
https://www.cisa.gov/uscert/ncas/current-acti[...]
https://tools.cisco.com/security/center/publi[...]

NSM/NCSC vurderer risikonivået for norske virksomheter som forhøyet

I lys av hendelsene i Ukraina har NCSC gitt ut et oppdatert situasjonsbilde og tilhørende anbefalinger. Med bakgrunn i en svært uoversiktlig situasjon og ytterligere observasjoner av skadevare i Ukraina, vurder de risikonivået for norske virksomheter som forhøyet.

NSM har også gitt ut en liste over prioriterte tiltak som virksomheter kan iverksette i en skjerpet sikkerhetssituasjon.

NSM/NCSC kjenner så langt ikke til cyberhendelser i Norge som kan knyttes til den pågående konflikten.
Referanser
https://nsm.no/fagomrader/digital-sikkerhet/n[...]

CISA med flere går ut med informasjon om spionasje fra iranske MuddyWater

CISA, sammen med mange flere, har gitt ut et advisory som detaljerer cyber-operasjonene til den iransk-sponsede gruppen kalt MuddyWater. Gruppen har drevet med spionasje mot både private og offentlige mål i mange land.

Se link under for mer informasjon.
Referanser
https://www.cisa.gov/uscert/ncas/current-acti[...]
https://www.cisa.gov/uscert/ncas/alerts/aa22-055a

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>