Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 17 October 2022

2022.10.17 - Nyhetsbrev

Det Indiske kraftselskapet Tata Power bekrefter data-angrep. Personinformasjon tilhørende mer enn 380.000 anestesi-pasienter ble stjålet i USA. Aruba fikser flere kritiske svakheter.

Det Indiske kraftselskapet Tata Power bekrefter data-angrep

Kraftselskapet hører til i Mumbai og bekreftet på fredag at de hadde vært utsatt for cyberangrep som påvirket noen av deres IT-systemer. De bekrefter at alle kritiske systemer er oppe igjen, og at det jobbes med å komme tilbake til normal drift. De har ikke utgitt mer informasjon rundt angrepet i skrivende stund.
Referanser
https://techcrunch.com/2022/10/14/india-power[...]

Personinformasjon tilhørende mer enn 380.000 anestesi-pasienter ble stjålet i USA

Departementet for Helse i USA opplyser at en leverandør til helsevesenet har blitt frastjålet pasientdata. Hendelsen skjedde 15. juli og rammet leverandøren "Resource Anesthesiology Associates", men det har ikke blitt sluppet mer informasjon om hvem som står bak angrepet.

Informasjonen som ble eksfiltrert var eposter, fullt navn, forsikrings-numre, personnummer, betalingsdata og helse-informasjon som inkluderte diagnoser og behandling. Hendelsen har medført at flere pasienter mottok målrettede phising-angrep på epost.
Referanser
https://www.scmagazine.com/analysis/breach/da[...]

Aruba fikser flere kritiske svakheter

Aruba har sluppet oppdateringer for deres mye brukte WAN-management løsning, EdgeConnect Orchestrator. Oppdateringen fikser flere kritiske svakheter.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]
https://www.arubanetworks.com/assets/alert/AR[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>