Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 4 March 2019

2019.03.04 - Nyhetsbrev

Norge er et av de mest utsatte målene for direktørsvindel. Chrome-oppdatering for Desktop og Android. Kritisk svakhet i Adobe Cold Fusion utnyttes til angrep.

Norge er et av de mest utsatte målene for direktørsvindel

I følge en rapport fra Trend Micro er norske bedrifter spesielt attraktive for IT-angrep via direktørsvindel. Norge står for 1,9% av alle registrerte forsøk på verdensbasis og dette plasserer Norge på en femteplass i verden over land utsatt for direktørsvindel.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/ny-rapport-om-it[...]
https://documents.trendmicro.com/assets/rpt/r[...]

Chrome oppdatering for Desktop og Android

Google Chrome for Desktop og Android har fått ny stabil versjon: Chrome 72 (72.0.3626.121). Oppdateringen fikser én sikkerhetsfeil.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2019/03[...]

Kritisk svakhet i Adobe Cold Fusion utnyttes til angrep

Adobe har sluppet en oppdatering for Cold Fusion som fikser en kritisk svakhet. Denne utnyttes allerede aktivt i angrep og oppdatering anbefales!
Anbefaling
Installer oppdatering fra Adobe.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]
https://helpx.adobe.com/security/products/col[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>