Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 25 March 2019

2019.03.25 - Nyhetsbrev

Ransomware som rammet norsk hydro har også rammet amerikanske Hexion og Momentive. Mozilla Firefox og Microsoft Edge hacket på dag to av Pwn2Own. Forskere har funnet 36 nye svakheter i LTE-protokollen. Mozilla med sikkerhetsoppdateringer til Firefox.

Ransomware som rammet norsk hydro har også rammet amerikanske Hexion og Momentive

Ransomware-programmet LockerGoga som rammet Hydro har nå rammet to amerikanske kjemikalie-firmaer. Angrepene skjedde 12. mars. Firmaene vil ikke uttale seg om hendelsene.
Referanser
https://motherboard.vice.com/en_us/article/8x[...]

Mozilla Firefox og Microsoft Edge hacket på dag to av Pwn2Own

Nettleserene ble hacket i forbindelse med Pwn2Own-konkuransen. Hackerne klarte å eksekvere kode på system-nivå bare ved å få nettleserne til å laste inn en nettside. I forbindelse med hack av FireFox-nettleseren klarte også hackerne å knekke sikkerheten i VMWare og få hypervisor-tilgang til systemet. Firefox har allerede sluppet oppdatering for svakhetene.
Referanser
https://threatpost.com/firefox-edge-pwn2own/1[...]

Forskere har funnet 36 nye svakheter i LTE-protokollen

Svakhetene er funnet ved hjelp av fuzzing på proktolnivå ved oppkobling av forbindelser. Det er avslørt både svakheter i proktollene, men også i implementasjonene laget av forskjellige leverandører.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/researchers-fin[...]

Mozilla med sikkerhetsoppdateringer til Firefox

Mozilla fikser to svakheter i Firefox som har blitt kategorisert som kritiske. Disse svakhetene ble avdekket på årets Pwn2Own-konferanse.
Anbefaling
Installer oppdatering.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>