Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 7 March 2019

2019.03.07 - Nyhetsbrev

Kritisk svakhet i Google Chrome utnyttes aktivt. Digi om sikkerhet i IoT-enheter. Check point ute med sin sikkerhetsrapport 2019. Cisco slipper sikkerhetsoppdateringer.

Digi med artikkel om sikkerhet i IoT-produkter.

Vi oversvømmes med nye Iot enheter. Sikkerheteni disse er desverre ofte dårlig eller helt fraværende. Det er defor ikke helt uten sikkerhetsrisiko å installere slike enheter i eget nett med tilgang mot internet.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/tingenes-interne[...]

Check Point ute med sikkerhetsrapport 2019

Check Point slipper sin sikkerhetsrapport for 2019. De oppsummerer med at trusselaktørene i 2018 brukte enda mer avanserte metoder, ofte enda mer i det skjulte.
Referanser
https://blog.checkpoint.com/2019/03/04/check-[...]

Cisco slipper sikkerhetsoppdateringer

Cisco oppdaterer flere av sine produkter. Den mest alvorlige svakheten gjelder flere produkter og gjør at ikke-innloggede brukere kan kjøre valgfri kode på enheten, så lenge angriperen har tilgang til innloggingssiden til webgrensesnittet.
Anbefaling
Installer patcher.
Referanser
https://tools.cisco.com/security/center/publi[...]

Kritisk sikkerhets svakhet i Google Chrome utnyttes aktivt

Google kommer med advarsel om en alvorlig svakhet i sin nettleser, Google Chrome. Dette er svakhet som allerede blir utnyttet, og som ble patchet for noen dager siden. Det anbefales på det sterkeste å oppgradere til ikke sårbar versjon. Foreløpig brukes svakheten til å hente ut informasjon ved hjelp av spesielt utformede PFD-filer, men svakheten kan antakelig brukes til en såkalt sandbox-escape.
Anbefaling
Oppdater til siste versjon
Referanser
https://www.forbes.com/sites/daveywinder/2019[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>