Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 3 July 2019

2019.07.03 - Nyhetsbrev

VMware lanserer sikkerhetsrådgivning for flere produkter. Nytt Mac-virus kamuflerer seg som en Adobe Flash Player installer.

VMware lanserer sikkerhetsrådgivning for flere produkter

VMware har gitt ut en sikkerhetsrådgivende løsning for å takle sårbarheter som påvirker flere produkter. En angriper kan utnytte disse sikkerhetsproblemene for å forårsake tjenestenekt.

Sikkerhetsbyrået Cybersecurity and Infrastructure (CISA) oppfordrer brukere og administratorer til å gjennomgå VMware Security Advisory VMSA-2019-0009 og bruke mitigeringer eller oppdateringer når de er tilgjengelig.
Referanser
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]

Nytt Mac-virus kamuflerer seg som en Adobe Flash Player installer.

Det er et nytt Mac-virus som kamuflerer seg som en Adobe Flash Player installer. Den installerer skadelige applikasjoner og browserextensions på offerets system.
Referanser
https://threatpost.com/mac-malware-pushed-via[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>