Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 4 July 2019

2019.07.04 - Nyhetsbrev

Google fikser 3 kritiske RCE feil. Cisco lanserer sikkerhetsoppdateringer for flere produkter.

Google fikser 3 kritiske RCE feil

Google har utgitt korrigeringer for tre kritiske RCE (remote code execution) bugs i Android. Disse feilene kan tillate en ekstern angriper å eksekvere vilkårlig kode.

Feilene er en del av Googles Android Security Bulletin for juli, som inkluderte korrigeringer for 12 kritiske sårbarheter. Qualcomm leverer brikkesett som brukes i Android-enheter, og de skal ifølge bulletinen ha korrigert 21 sårbarheter.
Referanser
https://source.android.com/security/bulletin/[...]
https://threatpost.com/google-july-android-se[...]

Cisco lanserer sikkerhetsoppdateringer for flere produkter

Cisco har gitt ut sikkerhetsoppdateringer for å løse sårbarheter i flere Cisco-produkter, blant annet flere serier med switcher. En angriper kan utnytte noen av disse sikkerhetsproblemene for å ta kontroll over et berørt system.
Referanser
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>