Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 29 July 2019

2019.07.29 - Nyhetsbrev

Norsk politi mener å ha avslørt storsvindlere fra Nigeria. No More Ransom har estimert forhindret utbetalinger tilsvarende $108 millioner.

Norsk politi mener å ha avslørt storsvindlere fra Nigeria

2. juli i fjor, fikk administrasjonssjefen hos Regjeringsadvokaten en epost som utga seg for å komme fra Fredrik Sejersted. Etter et år med etterforskning har nigeriansk politi pågrepet én mann, og tre andre er etterlyste basert på informasjon fra Oslo-politiet.
Referanser
https://www.aftenposten.no/norge/i/zGVpkw/Nor[...]

No More Ransom har estimert forhindret utbetalinger tilsvarende $108 millioner

Europol estimerer at prosjektet, som ble starter for tre år siden, har forhindret utbetalinger tilsvarende $108 millioner. Prosjektet har totalt 82 verktøy som kan brukes til å dekryptere 109 forskjellige typer ransomware.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/no-more-ransom-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>