Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 24 July 2019

2019.07.24 - Nyhetsbrev

Apple slipper flere sikkerhetsoppdateringer. Sikkerhetshull i flere WordPress-tillegg brukt i Malwarekampanjer og Phishing. To svakheter funnet i MikroTiks RouterOS.

Sikkerhetshull i flere WordPress-tillegg brukt i Malwarekampanjer og Phishing

En ondsinnet reklamekampanje utnytter flere nylig avslørte sårbarheter i WordPress-tillegg for å omdirigere besøkende på nettstedet til infiserte sider eller phishing forsøk.
Referanser
https://threatpost.com/wordpress-plugin-flaws[...]

Apple slipper flere sikkerhetsoppdateringer

Apple har gitt ut sikkerhetsoppdateringer for å adressere sårbarheter i flere produkter. En ekstern angriper kan utnytte noen av disse sikkerhetsproblemene for å ta kontroll over et berørt system.
Anbefaling
Anbefaler å oppdatere
Referanser
https://www.us-cert.gov/ncas/current-activity[...]

To svakheter funnet i MikroTiks RouterOS

RouterOS er operativsystemet som brukes på MikroTiks enheter, for eksempel switcher, rutere og tilgangspunkter. Det er funnet to svakheter i MikroTiks RouterOS, og en fikset versjon er nå tilgjengelig.
Anbefaling
Oppgrader til RouterOS versjoner 6.44.5 (Langvarig utgivelsestre), 6.45.1 (Stabilt utgivelsestre).
https://github.com/tenable/routeros
Referanser
https://mikrotik.com/download/changelogs/long[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>