Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 8 January 2021

2021.01.08 - Nyhetsbrev

Ryuk-banden anslås å ha presset bedrifter for 150 millioner dollar. Mozilla slipper sikkerhetsoppdateringer til FireFox. Google slipper sikkerhetsoppdateringer til Chrome. Nvidia slipper sikkerhetsoppdateringer for Nvidia grafikk-driver.

Ryuk-banden anslås å ha presset bedrifter for 150 millioner dollar

Operatørene av Ryuk ransomware antas å ha tjent mer enn 150 millioner dollar i løsepenger fra selskaper og over hele verden. Beregningene er gjort ved å følge Bitcoin-transaksjonene.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/ryuk-gang-estim[...]

Mozilla slipper sikkerhetsoppdateringer til FireFox

Mozilla har gitt ut sikkerhetsoppdateringer for Firefox, Firefox for Android og Firefox ESR. Oppdateringen løser et sikkerhetsproblem som kunne gjøre det mulig for en angriper å ta kontroll over det berørte systemet og blir kategorisert som "kritisk".
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

Google slipper sikkerhetsoppdateringer til Chrome

Google har gitt ut ny versjon av Google Chrome for Windows, Mac og Linux. Den nye versjonen fikser flere sårbarheter som bl.a. kunne gjøre det mulig for en angriper å ta kontroll over det berørte systemet.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2021/01[...]

Nvidia slipper sikkerhetsoppdateringer for Nvidia grafikk-driver

Nvidia har sluppet sikkerhetsoppdateringer for grafikkdrivere for Nvidia grafikkort. Oppdateringene fikser 16 svakheter som bl.a. gjør det mulig for en angriper å gjøre tjenestenektangrep, oppnå utivdede rettigheter på systemet, endre på data eller kopiere ut sensitive data.
Referanser
https://threatpost.com/nvidia-windows-gamers-[...]
https://nvidia.custhelp.com/app/answers/detai[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>