Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 25 January 2021

2021.01.25 - Nyhetsbrev

Forsikringsselskaper bidrar til økt ransomware-bølge. Mulig 0-dagssårbarhet funnet i SonicWall SMA (Høy).

Forsikringsselskaper bidrar til økt ransomware-bølge

Ciaran Martin, som var sjef for National Cyber Security Centre i UK til august i fjor, mener at bruk av ransomware er i ferd med å komme ut av kontroll. Han mener at forsikringsselskapene bidrar til problemet, siden det enkleste for firmaer med forsikring ofte er å betale løsepengene.
Referanser
https://www.theguardian.com/technology/2021/j[...]

Mulig 0-dagssårbarhet funnet i SonicWall SMA

Det er funnet en mulig nulldagssårbarhet i SonicWall Secure Mobile Access (SMA) 100-serie. SonicWall jobber fremdeles med å finne ut av sårbarheten, men skriver at sårbarheten ikke gjelder for SonicWall Firewalls, NetExtender VPN Client, SMA 1000 Series og SonicWall SonicWave APs.
Anbefaling
Det anbefales å bruke spesifikke tilgangsregler eller deaktivere "Virtual Office" og administrativ tilgang fra internett frem til sårbarheten er ferdig etterforsket.
Referanser
https://www.sonicwall.com/support/product-not[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>