Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 3 June 2021

2021.06.03 - Nyhetsbrev

Firefox 89 fikser flere svakheter. REvil-gruppering står bak ransomware-angrepet mot Amerikansk kjøttindustri.

Firefox 89 fikser flere svakheter

Mozilla har gitt ut Firefox versjon 89 som fikser flere svakheter. Den mest alvorlige svakheten finnes i Firefox for Android, der det er mulig å lure passord-manageren til å fylle inn passord på feil side. Utviklerne har også fikset flere svakheter i minnehåndteringen, som muligens kan utnyttes til å kjøre tilfeldig kode.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

REvil-gruppering står bak ransomware-angrepet mot Amerikansk kjøttindustri

Angrepet mot amerikansk kjøttindustri ved JBS Foods, er bekreftet å være et ransomware-angrep utført av den russiske grupperingen REvil. USAs president, Joe Biden, uttaler at ansvarlige nasjoner burde straffeforfølge grupperinger som REvil. Dette med klar addresse til Russland sin manglende oppfølging av russiske grupperinger som i stor stil angriper forskjellig infrastruktur i vesten.
Referanser
https://threatpost.com/revil-ransomware-groun[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>