Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 6 September 2022

2022.09.06 - Nyhetsbrev

QNAP patcher nulldagssårbarhet som brukes i ransomware-angrep. Oppsummering av nyhetsbildet innen datasikkerhet for august 2022.

QNAP patcher nulldagssårbarhet som brukes i ransomware-angrep

QNAP advarer kundene sine om at en nulldagssårbarhet i Photo Station brukes til å kryptere innholdet på Internett-eksponerte QNAP-enheter. Det er ransomware-programvaren DeadBolt som installeres. Angrepene har pågått siden søndag. Photo Station har kommet i en ny utgave som utbedrer svakheten. Lagringsenheter som QNAP bør ikke eksponeres direkte mot Internet.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/securit[...]

Oppsummering av nyhetsbildet innen datasikkerhet for august 2022

Vi har publisert en oppsummering av nyhetsbildet innen datasikkerhet for august 2022. Denne måneden er hovedsakene data-innbrudd hos Cisco, Twilio og Okta.
Referanser
https://telenorsoc.blogspot.com/2022/09/oppsu[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>