Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday, 15 February 2018

2018.02.15 - Nyhetsbrev

Problematisk patching av Spectre-svakheten for Microsoft. Britiske myndigheter beskylder Russland for å ha stått bak "NotPetya"-angrepet i juni 2017.

Problematisk patching av Spectre-svakheten

Microsoft prøver å motvirke Spectre-svakheten ved å få kompilatoren deres til å legge inn instruksjoner som motvirker spekulativ kjøring av kode i visse tilfeller. Det er imidlertid vanskelig å lage logikk som gjør at dette fungerer i alle tilfeller.
Referanser
https://arstechnica.com/gadgets/2018/02/micro[...]

Britiske myndigheter beskylder Russland for å ha stått bak "NotPetya"-angrepet

Britiske myndigheter beskylder offentlig Russland for å ha stått bak ransomware-angrepet "NotPetya". Angrepet fra juni 2017 skal ha vært myntet på Ukrainske myndigheter samt landets finans- og energisektor, men også flere europeiske selskapet ble tildels hardt rammet.
Referanser
http://www.bbc.com/news/uk-politics-43062113

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.