Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 1 April 2019

2019.04.01 - Nyhetsbrev

Direktørsvindel med en vri. Interessant artikkel om cyberkrigen mellom Russland og Ukraina. Kritiske svakheter i VMWare VMware vCloud Director for Service Providers, ESXi, Workstation og Fusion.

Direktørsvindel med en vri

SMS-forfalskning har blitt en ny trend innen svindel. Svindlere sender nå falske SMS-er til ansatte i et firma med beskjed om å overføre en kontantsum. Tilsynelatende kommer SMSen fra direktørens nummer og følges gjerne opp med en bekreftende epost.
Referanser
https://www.csis.dk/newsroom-blog-overview/ce[...]

Interessant artikkel om cyberkrigen mellom Russland og Ukraina

Det er mye som skjer på den digitale fronten mellom Ukraina og Russland. Vice gir en oppsummering av hvordan cyberkrigen utarter seg i forbindelse med det pågående valget.
Referanser
https://news.vice.com/en_us/article/bjqe8m/in[...]

Kritiske svakheter i VMWare VMware vCloud Director for Service Providers, ESXi, Workstation og Fusion

VMWare har fikset en kritisk svakhet i vCloud Director for Service Providers som gjør det mulig å ta over aktive sesjoner mot systemet. I VMware ESXi, Workstation og Fusion fikser de også svakheter som gjør det mulig å få tilgang til host-OS fra virtuelle systemer.
Anbefaling
Installer oppdatering.
Referanser
https://www.vmware.com/security/advisories.html
https://www.vmware.com/security/advisories/VM[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>