Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 16 April 2019

2019.04.16 - Nyhetsbrev

Wipro hacket, interne systemer benyttet til å angripe deres kunder. Minst elleve kunder er berørt. Wipro informer om at de gjør nødvendige tiltak for å forhindre videre utnyttelse.

Hackere fikk tilgang til Microsoft kundestøtte-konto, dette medførte at de har hatt tilgang til private Outlook.com kontoer.

Datainnbrudd hos IT-giganten Wipro

Den Inidiske IT-gianten, Wipro undersøker det som virker å være et alvorlig innbrudd i deres IT-systemer. De kompromitterte systemene blir angivelig benyttet til å angripe deres kunder.

Det er bekreftet at minst 11 kunder er påvirket av dette.

Wipro bekrefter at det er oppdaget unormal oppførsel av noen brukere i deres netverk som en følge av en avansert phishing-kampanje.

De opplyser videre at de har satt i verk nødvendige tiltak for å forhindre videre utnyttelse, mens de forsetter å undersøke.
Referanser
https://krebsonsecurity.com/2019/04/experts-b[...]
https://www.itnews.com.au/news/wipro-hacked-i[...]

Hackere har hatt tilgang til private Outlook.com-kontoer

Hackerene fikk tilgang til en Microsoft kundestøtte-konto hvor de fikk tak i korrespondentens epost-addresser samt subjektet i mailene til privat personer. For en mindre andel av kundene har også innholdet i epostene blitt lest. Betalte Outlook-kontoer er ikke berørt.
Referanser
https://motherboard.vice.com/en_us/article/yw[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>