Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 23 April 2019

2019.04.23 - Nyhetsbrev

Broadcom open-source driver svakheter. Cisco retter kritisk feil i ASR 9000 serie rutere. FireEye gir ut analyse av bakdøren Carbanak. Hackere lekker detaljer fra iransk APT-gruppe.

Hackere lekker detaljer fra iransk APT-gruppe

Siden 25. mars har ukjente personer lekket detaljer rundt operasjonene til den iranske APT-grupperingen APT34/OilRig. Informasjonen omhandler verktøy, ofre og identiteten til flere av medlemmene og blir lekket via tjenesten Telegram.
Referanser
https://www.wired.com/story/iran-hackers-oilr[...]

Svakheter i Broadcom WiFi open-source driver

Broadcom informerer om svakheter i open source driveren til sitt WiFi-chipset. Svakheten kan utnyttes til DoS angrep forårsaket av heap overflow. Driveren har blitt patchet.
Referanser
https://www.kb.cert.org/vuls/id/166939/

Cisco retter kritisk feil i ASR 9000 serie rutere

Svakheten kan utnyttes til å utøve DoS angrep og ikke-autorisert tilgang til enheten. Cisco IOS XR 64-bit Software Release 6.5.3 og 7.0.1-oppdateringene fikser disse svakhetene. Cisco har også sluppet oppdateringer for diverse andre svakheter.
Referanser
http://securityaffairs.co/wordpress/84059/sec[...]

FireEye gir ut analyse av bakdøren Carbanak

FireEye har publisert første del av en svært detaljert analyse av den kjente bakdøren Carbanak. Analysen vil bestå av 4 deler som vil bli publisert i løpet av uken. Forskere fra FireEye fant kildekoden til bakdøren i to RAR-arkiver som var blitt lastet opp til VirusTotal.
Referanser
https://www.fireeye.com/blog/threat-research/[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>