Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 5 April 2019

2019.04.05 - Nyhetsbrev

Bayer sier de har blitt utsatt for datainnbrudd fra Kina. Amerikanske myndigheter har overvåket Huawei.

Bayer sier de har blitt utsatt for datainnbrudd fra Kina

Legemiddelfirmaet Bayer sier at de har vært utsatt for et dataangrep utført fra Kina. Firmaet malware i nettverket sitt tidlig i 2018. De overvåket angrepet fram til forrige måned og har nå fjernet all malware fra nettverket. Firmaet opplyser at ingen data ble stjålet. Sikkerhetseksperter mener angrepet har vært utført av APT-grupperingen Wicked Panda ved hjelp av programvaren WINNTI.
Referanser
https://in.reuters.com/article/bayer-cyber/ba[...]

Amerikanske myndigheter har overvåket Huawei

Amerikanske myndigheter har brukt skjult overvåking for å skaffe bevis mot Huawei i forbindelse med en retssak mot firmaet. Saken gjelder brudd av sanksjoner og banksvindel. Bevisene er graderte og er skaffet til veie gjennom elektronisk overvåking og fysisk ransakning.
Referanser
https://ca.reuters.com/article/idCAKCN1RG29T-OCATC

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>