Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 17 March 2020

2020.03.17 - Nyhetsbrev

Statistikk viser at ransomware-angrep skjer når IT-avdelingen ikke er på jobb. VMware har kommet med utbedringer til sårbarheter i Workstation og Fusion-programvaren.

Flesteparten av ransomware-angrep skjer når IT-avdelingen har fri

I følge en undersøkelse gjort av amerikanse FireEye, utføres ca. 3 av 4 ransomware-angrep når IT-avdelingen har fri, det vil si på kvelden, natta eller i løpet av helgen. Årsaken er at det da tar lenger tid å få på plass mottiltak.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/most-ransomware[...]

VMware gir ut sikkerhetsoppdateringer for flere produkter

VMware har gitt ut sikkerhetsoppdateringer for å fikse sårbarheter i flere produkter, blant annet VMware Workstation og Fusion. En angriper kan utnytte disse sikkerhetsproblemene for å ta kontroll over et berørt system. Det anbefales å gjennomgå VMware Security Advisory VMSA-2020-0004 og oppdatere påvirkede systemer.
Anbefaling
Oppdatere påvirkede systemer.
Referanser
https://www.vmware.com/security/advisories/VM[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>