Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 18 March 2020

2020.03.18 - Nyhetsbrev

Cyberkriminelle bruker Corona-pandemi for hvitvasking av penger. Adobe har gitt ut månedens oppdateringer.

Cyberkriminelle bruker Corona-pandemi for hvitvasking av penger

Som følge av permitteringer og utstrakt bruk av hjemmekontor i forbindelse med Corona-pandemi har trolig cyberkriminelle flere kandidater for rekruttering som mellommenn til bruk i finansiell kriminalitet. KrebsonSecurity, en kjent sikkerhetsblogger, har tatt for seg en sak hvor kriminelle forsøker å overføre penger for hvitvasking under dekke av å behandle donerte penger i forbindelse med Corona-pandemien.
Referanser
https://krebsonsecurity.com/2020/03/coronavir[...]

Adobe har gitt ut månedens oppdateringer

Adobe har sluppet oppdateringer for Adobe Genuine Integrity Service, Adobe Acrobat and Reader, Adobe Photoshop, Adobe Experience Manager, Adobe ColdFusion og Adobe Bridge. Vi anbefaler å installere oppdateringer så fort som mulig.
Anbefaling
Installer patcher fra Adobe.
Referanser
https://blogs.adobe.com/psirt/?p=1847

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>