Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 20 March 2020

2020.03.20 - Nyhetsbrev

Google har sluppet oppdatering for Chrome. Cisco har sluppet sikkerhetsoppdateringer for SD-WAN. APT28 går mot forsvarsselskaper med i midtøsten.

Google har sluppet oppdatering for Chrome

Google har sluppet oppdatering for Chrome for Windows, Mac og Linux. Den nye versjonen inneholder 13 sikkerhetsutbedrelser, hvor av 9 er rangert med høy kritikalitet.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2020/03[...]

Cisco har sluppet sikkerhetsoppdateringer for SD-WAN

Cisco har sluppet oppdatering for Cisco SD-WAN, som utbedrer tre sikkerhetssvakheter med høy kritikalitet. Svakhetene kan gjøre det mulig for en angriper å kjøre kommandoer med root-privilegier. Feilene finnes i forskjellig software og hardware som bruker SD-WAN-funksjonalitet.
Referanser
https://threatpost.com/cisco-warns-of-high-se[...]
https://tools.cisco.com/security/center/conte[...]

APT28 går mot forsvarsselskaper med i midtøsten

Trend Micro advarer om at den russiske hackergruppen APT28, også kjent som Fancy Bear og Pawn Storm, har rettet siktet mot forsvarsselskaper i midtøsten. Phishing er nevnt som angrepsvektor.
Referanser
https://www.theregister.co.uk/2020/03/19/apt2[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>