Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 7 May 2020

2020.05.07 - Nyhetsbrev

Europas største eier av private sykehus truffet av ransomware angrep. Cross site scripting svakhet i Sentrifugo.

Europas største eier av private sykehus truffet av ransomware angrep.

Helseselskapet Fresenius som har over 300 000 ansatte i over 100 land og som er Europas største driver av private sykehus, har blitt rammet av ransomwaren Snake ifølge Krebsonsecurity. Selskapet ivaretar fortsatt operativ drift men sier at ransomwaren har påvirket alle deler av selskapet verden over. Dette angrepet er en del av en større bølge angrep rettet mot helseselskaper under COVID-19 pandemien.
Referanser
https://krebsonsecurity.com/2020/05/europes-l[...]

Cross site scripting svakhet i Sentrifugo

Sentrifugo er et gratis HR managementsystem. Cross site scripting svakheten gjelder for Sentrifugo v3.2 CMS. Svakheten kan la angripere utføre session hijacking, vedvarende phishingangrep, vedvarende external redirects til ondsinnet kode og vedvarende endring.
Anbefaling
Referanser
https://www.vulnerability-lab.com/get_content[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>