Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 13 August 2020

2020.08.13 - Nyhetsbrev

Google påpeker feil i Microsoft sin sikkerhetsoppdatering av CVE-2020-1509 (LSASS). Artikkel om svindel av 100 millioner bistandspenger fra Norfund. Russisk-språklig gruppe har hacket bedrifter i tre år.

Russisk-språklig gruppe har hacket bedrifter i tre år

Group-IB skriver om grupperingen Red Curl som har hacket bedrifter i tre år, stort sett uten å bli oppdaget. Grupperingen skal ha stått bak minst 26 datainnbrudd siden 2018. Målet med operasjonene er industrispionasje.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/redcurl-cybercr[...]
https://www.group-ib.com/resources/threat-res[...]

Google påpeker at bug ikke er patchet i månedens oppdatering fra Microsoft

Google påpeker at Microsoft sin august oppdatering ikke fikset CVE-2020-1509 som planlagt. Dette gjelder en svakhet i Windows Local Secutiry Authority Subsystem Service (LSASS).
Referanser
https://www.zdnet.com/article/google-to-micro[...]

Artikkel om hvordan 100 bistandsmillioner ble svindlet fra Norfund

Bistandsaktuelt.no har skrevet en artikkel som skildrer hvordan Norfund ble svindlet for omtrent 100 millioner norske kroner i mars.
Referanser
https://bistandsaktuelt.no/nyheter/2020/norfu[...]
https://www.norfund.no/norfund-er-utsatt-for-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>