Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 7 April 2021

2021.04.07 - Nyhetsbrev

Løsepengergrupper får kunder av ofre til å presse på for å betale, og ny rapport detaljerer informasjon om aktive målrettede Cyber trusseler mot SAP.

Ny rapport detaljerer informasjon om aktive målrettede Cyber trusseler mot SAP

Onapsis og SAP har sluppet trusselinformasjon og rapport for å hjelpe SAP-brukere til å beskytte seg mot målrettede cyber-angrep mot SAP-installasjoner.
Referanser
https://blogs.sap.com/2021/04/06/active-cyber[...]

Løsepengergrupper får kunder av ofre til å presse på for å betale

Noen av de store løsepengegruppene har begynt å presse flere bedrifter til å betale løsepenger ved å sende eposter direkte til både kunder og partnere av offeret. I epostene står det at sensitive data om dem som kunder/brukere vil bli lekket. Mottakerne oppfordres videre til å legge press på offeret for løsepengevirus og få dem til å betale.
Referanser
https://krebsonsecurity.com/2021/04/ransom-ga[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>