Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 29 April 2021

2021.04.29 - Nyhetsbrev

Hackere truer med å dele data om politi-informanter. DigitalOcean-datainnbrudd involverer kunders faktureringsdata. "Anonyme tokens" får Innebygd personvernprisen 2020 fra Datatilsynet.

Hackere truer med å dele data om politi-informanter

Washington DCs Metropolitan Police Department har blitt utsatt for et målrettet cyberangrep. Nå truer en ransomware-gruppe, ved navn Babuk, å gi ut sensitive data om politiets informanter hvis de ikke blir kontaktet innen tre dager.
Referanser
https://www.bbc.com/news/world-us-canada-56898711

DigitalOcean-datainnbrudd involverer kunders faktureringsdata

DigitalOcean advarer kunder om et datainnbrudd hvor kundenes faktureringsdata skal ha blitt eksponert. DigitalOcean sier de eksponerte dataene bl.a. inneholder navn og adresse, de siste fire sifrene på betalingskortet og utløpsdato.
Referanser
https://techcrunch.com/2021/04/28/digitalocea[...]

"Anonyme tokens" får Innebygd personvernprisen 2020 fra Datatilsynet

Prisen "Innebygd personvern" deles ut av Datatilsynet til nye løsninger hvor personvernet har blitt ivaretatt. Den har blitt delt ut tre ganger tidligere. Prisen går denne gangen til "Anonyme tokens", som benyttes i Smittestopp-appen for å øke anonymiteten til de som testet positivt for covid-19.
Referanser
https://www.datatilsynet.no/aktuelt/aktuelle-[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>