Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Friday 23 April 2021

2021.04.23 - Nyhetsbrev

Hackere utnytter VPN for å distribuere SUPERNOVA-programvare på SolarWinds Orion installasjoner. Twitter sendte ved et uhell mistenkelige e-postmeldinger som ber om bekreftelse av kontoer.

Hackere utnytter VPN for å distribuere SUPERNOVA-programvare på SolarWinds Orion installasjoner

US Cybersecurity og Infrastructure Security Agency (CISA) har avslørt detaljer om en ny avansert trusselaktør (APT) som utnytter Supernova-bakdøren til å kompromittere SolarWinds Orion-installasjoner etter å ha fått tilgang til nettverket gjennom en forbindelse til en Pulse Secure VPN-enhet.
Referanser
https://thehackernews.com/2021/04/hackers-exp[...]

Twitter sendte ved et uhell mistenkelige e-postmeldinger som ber om bekreftelse av kontoer

Twitter forårsaket bekymring torsdag kveld da de ved et uhell sendte e-postmeldinger der brukerne ble bedt om å bekrefte kontoene sine. E-postene så mistenkelig ut, som i et phishing-angrep.
Referanser
https://www.bleepingcomputer.com/news/technol[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>