Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 28 April 2021

2021.04.28 - Nyhetsbrev

Telenor har sluppet mer informasjon om Flubot-kampanjen. Chrome har sluppet nye sikkerhetsoppdatering. Apple har sluppet nye sikkerhetsoppdateringer til sine produkter.

Telenor har sluppet mer informasjon om Flubot-kampanjen

Vi omtalte i gårsdagens nyhetsbrev den nye bølgen med SMS-spam sendt av skadevaren Flubot. Skadevaren kan infisere Android-mobiler og spre seg videre, dersom brukeren omgår sikkerheten på enheten og velger å installere den. Telenor har nå sluppet mer detaljert informasjon om kampanjen.
Referanser
https://www.online.no/sikkerhet/flubot-androi[...]

Chrome har sluppet nye sikkerhetsoppdatering

Google har sluppet en ny versjon av Chrome med fokus på å rette opp sikkerhetsfeil som har blitt rapportert av eksterne sikkerhetsforskere.
Referanser
https://chromereleases.googleblog.com/2021/04[...]

Apple har sluppet nye sikkerhetsoppdateringer til sine produkter

Apple har sluppet oppdateringer for flere av deres enheter og programvare. Disse retter en mengde sikkerhetssvakheter. Oppdateringen gjelder iCloud for Windows 12.3, Xcode 12.5, Safari 14.1, macOS Big Sur 11.3, iOS, iPadOS og tvOS 14.5, og watchOS 7.4.
Referanser
https://us-cert.cisa.gov/ncas/current-activit[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>