Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 30 January 2024

Daglig Nyhetsbrev fra Telenor Sikkerhetssenter - 2024.01.30

DNB registrerte 10.000 svindelforsøk mot sine kunder i fjor. Sikkerhetsbrudd hos leveringstjenesten Helthjem.


DNB registrerte 10.000 svindelforsøk mot sine kunder i fjor

- I løpet av det siste året har vi fått en stor økning av angrep mot bedrifter og offentlige instanser, i tillegg til at den store økningen i bedrageriforsøk mot personkunder fortsetter. Heldigvis klarer vi å stoppe det meste, sier Maria Løvold, konserndirektør for Technology & Services. Les DNBs rapport "Finansiell trygghet i en usikker verden" for detaljer.

Sikkerhetsbrudd hos leveringstjenesten Helthjem

Helthjem har registrert en lekkasje som ga uvedkommende tilgang til deler av deres kundebase. Opplysninger som navn, e-post, adresse og telefonnummer kan være lekket.

Firmaet presiserer at dette kun gjelder opplysninger som kunder har oppgitt i forbindelse med direkte registrering på helthjem.no. De ber videre om ekstra årvåkenhet, da personer kan gi seg ut for å være Helthjem og be om ytterligere informasjon eller betalingsopplysninger.

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>