Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday, 26 June 2018

2018.06.26 - Nyhetsbrev

WPA3-sikkerhet for WiFi-nettverk er klar.

WiFis WPA3 sikkerhet er klar

Wifi sikkerhet får endelig en oppdatering etter 14 år. Wi-Fi Alliance har offisielt sluppet WPA3 som skal fikse mange av svakhetene med dagens sikkerhetsløsning. Blant det som kommer er individuell kryptering av data, slik at man unngår tyvlytting innenfor et Wifi nettverk. Hvis du bruker profesjonell WPA3-Enterprise-sikkerhet, vil du få "tilsvarende" 192-bit krypteringstyrke. Akkurat når du vil se WPA3 på forskjellige enheter avhenger av når selskapene introduserer støtte for dette gjennom oppdateringer og ny hardware. WPA2 vil ikke slutte å fungere i nærmeste fremtid, men WPA3 vil etterhvert bli påbudt på alle Alliance-sertifiserte produkter.
Referanser
https://www.engadget.com/2018/06/26/wpa3-wifi[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.