Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Wednesday 3 October 2018

2018.10.03 - Nyhetsbrev

Google tar grep for å motvirke ondsinnede Chrome-utvidelser. Mozilla fikser kritiske svakheter i Firefox 62.0.3 og Firefox ESR 60.2.2. US-CERT med informasjon om Hidden Cobra sin FASTCash-kamapanje.

Google tar grep for å motvirke ondsinnede Chrome-utvidelser

Google opplyser at de i kommende oppdateringer til Chrome vil innføre flere tiltak mot ondsinnede Chrome-utvidelser. Ett av tiltakene er at brukere vil få muligheten til å kontrollere hvilke domener en extension skal ha tilgang til. Det blir også obligatorisk med to-faktor-autentisering for utviklere av utvidelser.
Referanser
https://arstechnica.com/gadgets/2018/10/googl[...]

US-CERT med informasjon om Hidden Cobra sin FASTCash-kamapanje

Department of Homeland Security, Department of Treasury og FBI har gått sammen om en analyse av Nord Koreas FASTCash-kampanje. Siden 2016 har Nord Korea, omtalt som Hidden Cobra, angrepet banker i Afrika og Asia. Ved flere tilfeller har disse angrepene ende opp i samtidige uttak fra minibanker i over 23 forskjellige land samtidig.
Referanser
https://www.us-cert.gov/ncas/alerts/TA18-275A

Mozilla fikser kritiske svakheter i Firefox 62.0.3 og Firefox ESR 60.2.2

Mozilla har fikset CVE-2018-12386 og 12387 i Firefox versjon 62.0.3 og ESR 60.2.2. Begge svakhetene ligger i tolkningen av JavaScript.
Anbefaling
Oppdater til siste versjon.
Referanser
https://www.mozilla.org/en-US/security/adviso[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>