Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Monday 15 October 2018

2018.10.15 - Nyhetsbrev

Nederlandsk minister mener landet er i cyberkrig med Russland. 14 millioner brukere fikk persondata lekket som følge av Facebook hackingen.

Nederlandsk minister mener landet er i cyberkrig med Russland

Nederlands forsvarsminister mener Nederland og Russland er i cyberkrig. Myndighetene skal nylig å ha stanset et dataangrep mot organisasjonen OPCW i Haag.
Referanser
https://www.aftenposten.no/verden/i/BJ93L7/Ne[...]

14 millioner brukere fikk persondata lekket som følge av Facebook hackingen

Som følge av en sikkerhetsfeil i Facebook har 30 millioner brukere fått kontoene sine eksponert. Dette skrev vi om i begynnelsen av måneden. Nå viser det seg at for 14 millioner av disse brukerne er saken mer alvorlig enn først antatt. For disse brukerne er både navn og kontaktinformasjon, samt flere andre personlige detaljer frastjålet.
Referanser
https://www.digi.no/artikler/facebook-hacking[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>