Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Thursday 11 October 2018

2018.10.11 - Nyhetsbrev

Juniper med sikkerhetsoppdateringer for en rekke produkter. Nettstedet STH har snakket med kilden bak Bloombergs siste Supermicro-sak.

Nettstedet STH har snakket med kilden bak Bloombergs siste Supermicro-sak

Nettstedet STH har et intervju med Yossi Appleboum om hvordan Bloomberg bruker hans forskning i saken om Supermicro-hardware publisert i går.

Appleboum poengterer i intervjuet at saken han omtalte gjelder hele industrien og mange produsenter, ikke spesielt Supermicro. Dette gjelder saken om manipulerte Ethernet-kontakter, ikke hovedkort med ekstra mikrobrikker.
Referanser
https://www.servethehome.com/yossi-appleboum-[...]

Juniper med sikkerhetsoppdateringer for en rekke produkter

Juniper har gitt ut 22 artikler om diverse feil og oppdateringer for sine produkter. Dette er en omfattende liste og det anbefales å ta en ekstra gjennomgang dersom en har Juniper-produkter.
Anbefaling
Installer patcher.
Referanser
https://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>