Vi gjør oppmerksom på at informasjonen gitt i denne bloggen er ferskvare og således kan inneholde feil. Aksjoner som gjøres på grunnlag av denne er på eget ansvar. Telenor tar ikke ansvar for innhold gitt i eksterne lenker.

Tuesday 7 July 2020

2020.07.07 - Nyhetsbrev

Dagens anbefaling: Kjenn nettverket ditt, stopp cyberangrep! Android offentliggjør sikkerhetsbulletin for juli og amerikanske Secret Service rapporterer om økning i hacking av administrerte tjenesteleverandører (MSP)

Kjenn nettverket ditt, stopp cyberangrep!

Med en økende grad av avanserte måter for å tilegne seg tilgang til nettverk, stjele informasjon og sabotere er det blitt enda viktigere for sikkerhetsressurser å forstå nettverkene de beskytter. Når en inntrenger oppnår å få en posisjon i et nettverk er dette ofte fordi de ansvarlige ikke har full oversikt over systemene de håndterer.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/the-key-to-stop[...]

Android Sikkerhets Bulletin for Juli

Android lanserer informasjon om håndterte Android sikkerhetshull. Android partnere har fått tilgang tidlig slik at de kan håndtere sårbarhetene på sin side.
Referanser
https://source.android.com/security/bulletin/[...]

Amerikanske Secret Service rapporterer økning i hacking av administrerte tjenesteleverandører

Det har vært en økning av angrep mot administrerte tjenesteleverandører (MSP) melder amerikanske Secret Service. Det skal da være snakk om angrep i form av løsepengevirus, angrep mot de deler av bedriften som driver med salg eller phishing e-poster.
Referanser
https://www.zdnet.com/article/us-secret-servi[...]

No comments:

Post a Comment

Retningslinjer for kommentarer
Alle kommentarer vil bli gjennomlest før de blir publisert. Kommentarer som er usaklige, har støtende eller upassende innhold vil bli slettet av moderator.

 
>